25.2

Idag var jag återigen på jobbet, tänk va 6 dagars ledighet går fort, alldeles för fort ibland, men det är skönt och komma in i sina vanliga rutiner igen! I tisdags var Tim och jag i stan, jag fixade lite inför hans födelsedag som är nästa vecka, också tog vi några drinkar på wild west och mumsade i oss toblerone fondue, så gott det är, och vi äter det alldeles för sällan, sist jag åt det förutom denna gången som va, var nog för över ett år sedan!
 
 

Zlatan och tapas

I onsdags var jag och Tim och såg på premiären av Den unge Zlatan i Halmstad, den var väldigt bra och jag kan definitvit rekommendera den, vi åt dessutom tapas på mitt favorit ställe, Pinchos :) Det får bli en kortinlägg idag för snart tänkte jag överraska Tim med att ut och äta, han har nämligen uppkörning idag och jag hoppas verkligen att det går super! ♥ 
 
 
 
 

Valentine's day ♥

Eftersom att jag jobbade under alla hjärtans dag, så firade jag och Tim det på måndagen istället för jag var rätt trött efter att ha jobbat 14 timmar i sträck. Efter att Tim hade vart på körskolan så överraskade jag honom med mys, god mat och ett par sprillans nya nike sneakers. Själv så bjöd Tim mig på hemmagjord pizza dagen innan, jag fick också choklad, ett spasett, och ett voluspa ljus som jag länge har velat ha ♥ Nu ska jag snart vidare till mamma och hjälpa henne och städa gardrober, kanske inte det roligaste, men man kan inte heller samla på allt!