Traveling, traveling, traveling

Äntligen har vi lyckats komma till landet down under, närmare bestämt Nya Zeeland. Våra första stopp under resan har varit i Amsterdam och Guangzhou. När vi mellanlandade i Kina skulle vi vara där i nästan ett dygn, och snacka om att vi blev överraskade när flygbolaget hade bokat in oss på ett gratis hotell där frukostbuffé och transfer till och från flygplatsen ingick, vilken lyx! 

Det som är så himla roligt med att resa är inte bara att man får uppleva så mycket, man kan också skapa nya kontakter, som t ex. I Kina träffade vi på en äldre herre från Los Angeles som jobbade som professor, han hade så mycket erfarenheter av lite allt möjligt, han släktforskade mycket och hade släkt i Norge, och det var väldigt spännande att höra hur han berättade om sitt liv, vad han hade varit med om, hur han bodde i Kalifornien och hur han reste runt i flera länder för att föreläsa och jobba. Världen är dessutom så liten för samtidigt som vi träffade den här proffesorn från LA så stötte vi på en annan person från LA, och det visade sig att dessa två personerna bara bodde 30 min ifrån varandra i samma stad, hur stor är chansen att man stöter på varandra för första gången i Kina liksom och inte i sin hemstad då? Och andra sidan så är ju LA sjukt stort, men ändå! 
 
När vi tillsist landade i NZ och hade kommit igenom alla kontroller så checkade vi in på juicy snooze som är ett hotell bara tio min från flygplatsen, vi gjorde följa dit med en kille från Japan som skall vara i NZ i ett år och jobba. Det känns så skönt att äntligen kunna ligga i en riktigt säng efter alla timmars flygningar, Tim och jag somna som en stock direkt när vi checkade in på hotellet, just nu är det natt här, och det är lite svårt för man har inte vant sig ännu med  alla timmar som skiljer sig från Sverige, det skiljer sig nämligen 11 timmar. Imorgon ska vi checka ut vid tio tiden på morgonen, sedan ska vi återigen till flygplatsen igen och hämta ut vår campervan som vi ska ta oss runt med på sydön, ska bli väldigt spännande och se hur det går att köra på vänster sidan... 
Guangzhou, staden som har nästan lika många invånare som i hela Sverige!
Vi flygde med bolaget China Southern som erbjöd oss gratis boende på ett jätte fint hotell.
Hotellet som vi bodde på under dagen, som erbjöd flera resturanger, gym, pool och gratis transfer.